Trainingen – flow op je werk én in je leven

van denken naar voelen
In onze westerse maatschappij hebben we vaak heel goed geleerd om ons hoofd te gebruiken en zijn we steeds verder verwijderd van ons gevoel. Maar door niet te voelen, leef je eigenlijk maar half.

Lees meer

Op de grens – omgaan met boosheid, grenzen en conflicten
Deze training is voor mensen die beter om willen gaan met grenzen en conflicten, privé én op de werkvloer. Heb jij moeite met jouw grenzen te kennen en ze aan te geven? Met het herkennen van díe momenten in een ontmoeting wa…

Lees meer

intimiteit en sexualiteit
workshop voor vrouwen
Vrijwel alle vrouwen kennen het verlangen om intimiteit te ervaren, om vanuit daar de seksualiteit te laten stromen. Maar precies in dit verlangen schuilt ook een grote angst. Om ons tegen kwetsing te beschermen is ons lijf gaan sluiten.

lees meer

hechting, bindingsangst en verlatingsangst
In ons leven hebben we allemaal ervaringen opgedaan waarin we zijn gekwetst, wat een effect heeft op hoe we ons hechten. Bindingsangst zorgt ervoor dat we mensen op afstand houden en verlatingsangst maakt het hebben van liefdevolle relaties vaak onmogelijk.

lees meer

leef je volle potentieel
Vrijwel iedereen kent de angst om niet goed genoeg te zijn. Maar hoe bang we ook zijn voor onze zwakte, we zijn nog veel banger voor onze eigen innerlijke kracht, onze mogelijkheden. Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je je volle potentieel zou leven?

lees meer