Aanbod

Teamtraining
Faciliteren van het proces om vertrouwen op te bouwen binnen teams, waarmee naar optimale samenwerking kan worden gestreefd. Dit vraagt transformatie op persoonlijk -, team -én organisatie niveau.

Lees meer

Coaching
We leven voornamelijk in ons hoofd. Daardoor zijn we het contact met onze emoties vaak (deels) verloren. Emoties ervaren we in ons lichaam, niet met onze hersenen. In mijn coaching werk ik daarom veel met emotioneel lichaamswerk. Door middel van ervaringsgerichte oefeningen, uitleg van theorie en bewustzijn creëren op ingesleten patronen werken we gezamenlijk aan herstel van jouw emotionele balans.

Lees meer

individuele trainingen
Met mijn aanbod aan trainingen begeleid ik, samen met andere trainers, mensen in een groep, wetende dat leren in een groep sneller en vaak dieper gaat. Thema’s waarvan ik om mij heen zien dat ze relevant zijn en vragen om transformatie. Groepsdynamica, omgaan met grenzen en conflicten, van overleven naar leven.

Lees meer

Woman in Circle
Kom naar de cirkel en ervaar de speelse sprankeling van jouw vrouw zijn. Het is een vrouwelijk weten, een lichtheid die voortkomt uit plezier en verbinding.
En daarmee opent zich meer bewegingsruimte, wijsheid en joy in je leven.

Lees meer