Individuele trainingen

Dit is mijn grens – omgaan met boosheid, grenzen en conflicten
Deze training is voor mensen die beter om willen gaan met grenzen en conflicten, privé én op de werkvloer. Heb jij moeite met jouw grenzen te kennen en ze aan te geven? Met het herkennen van díe momenten in een ontmoeting wa…

Lees meer

 

Van moeten naar willen
Heb jij ook van die gedachtes die er voor zorgen dat je altijd iets moet? Zoals: ‘ik moet steeds mijn best doen’, ‘ik moet ervoor zorgen dat iedereen me leuk vindt’, ‘ik moet het goed doen’, ‘ik moet er goed uitzien’ etc.? En dat je merkt dat al die moetjes je soms wel iets (en misschien zelfs veel) hebben opgeleverd, maar dat ze je ook heel veel energie kosten? Of dat je je gevangen kan voelen in je zelfgemaakte keurslijf?
In de workshop ‘van Moeten naar Willen’ ga je op zoek naar de patronen die jou in het ‘moeten’ houden. Waarom jij jezelf allerlei verplichtingen en/of verboden oplegt en voorbij raast aan dat wat jij echt wilt.

Lees meer

 

Intimiteit en sexualiteit – een onderzoek naar de relatie met jezelf
In deze training ga je ervaren waar je jezelf inhoudt waardoor je jezelf niet volledig laat zien in relatie met de ander..

Lees meer

 

Omgaan met je emoties
In deze training leer je jouw emoties bewust te worden, ze uit elkaar te houden én je leert de functie te begrijpen. Tot slot leer je ze zó in te zetten dat ze je helpen om jezelf te zijn.

Lees meer

Women in Circle I – workshop voor vrouwen fully booked
In deze workshop gaan we met een groep vrouwen op onderzoek, ieder voor zich: hoe wil ik mijn vrouw zijn belichamen? Een vrouwelijk weten, dat altijd in ons is, wordt wakker gemaakt. Door middel van Taoistische oefeningen, speciaal aangepast aan vrouwenlichamen en ontstaan in een duizend jaar oude traditie. Door het meegaan op een Sjamanistische stroom in meditaties en visualisaties. Met elkaar delen we de ervaringen en leren we van elkaar.

Lees meer

 

Woman in Circle II – workshop voor vrouwen
We trainen ons lichaam vanuit het oude weten van de Dao, aangepast aan ons vrouwelijk lichaam: zacht en uitnodigend, openen en sluiten. En we laten ons leiden vanuit de oude stroom van het Sjamanisme. En daarmee maken we het diepe weten in onszelf wakker.
Langzaamaan kom je meer in contact met je eigen sexualiteit, jouw universele levensenergie.

Kom naar de cirkel en ervaar de speelse sprankeling van jouw vrouw zijn. Het is een vrouwelijk weten, een lichtheid die voortkomt uit plezier en verbinding.
En daarmee opent zich meer bewegingsruimte, wijsheid en joy in je leven.

Lees meer