Individuele trainingen

Dit is mijn grens – omgaan met boosheid, grenzen en conflicten
Deze training is voor mensen die beter om willen gaan met grenzen en conflicten, privé én op de werkvloer. Heb jij moeite met jouw grenzen te kennen en ze aan te geven? Met het herkennen van díe momenten in een ontmoeting wa…

Lees meer

De Vrijspraak
Schuld en schaamte ervaren we vaak als lastige gevoelens. Ze kunnen ons zo in bezit nemen dat we ons leven ervaren als een gevangenis. In deze training leer je deze gevoelens op een gezonde manier hanteren, zodat je jezelf kunt vrijspreken van de tralies en je eigen leven vormgeven naar jouw keuze.

Lees meer

Van moeten naar willen
Heb jij ook van die gedachtes die er voor zorgen dat je altijd iets moet? Zoals: ‘ik moet steeds mijn best doen’, ‘ik moet ervoor zorgen dat iedereen me leuk vindt’, ‘ik moet het goed doen’, ‘ik moet er goed uitzien’ etc.? En dat je merkt dat al die moetjes je soms wel iets (en misschien zelfs veel) hebben opgeleverd, maar dat ze je ook heel veel energie kosten? Of dat je je gevangen kan voelen in je zelfgemaakte keurslijf?
In de workshop ‘van Moeten naar Willen’ ga je op zoek naar de patronen die jou in het ‘moeten’ houden. Waarom jij jezelf allerlei verplichtingen en/of verboden oplegt en voorbij raast aan dat wat jij echt wilt.

Lees meer

Intimiteit en sexualiteit – een onderzoek naar de relatie met jezelf
In deze training ga je ervaren waar je jezelf inhoudt waardoor je jezelf niet volledig laat zien in relatie met de ander..

Lees meer

Woman in Circle – workshop voor vrouwen
De vrouwencirkel is een oeroud medicijn. Wanneer we ons verbinden met de kracht van de cirkel, stappen we in het ervaren van het yin, in de diepte van ons vrouwelijk weten. We worden uitgenodigd ons eigen lichaam steeds beter te weten, om de essentie ons vrouw zijn verder te ontsluiten. En dat gaat hand in hand met spiritueel bewustzijn.

Lees meer

Inwijding in het gebruik van het yoni eitje een workshop voor vrouwen

De inwijding in het gebruik van het yoni eitje is een sacred cemerony.
De traditie van dit gebruik gaat terug in de tijd tot aan de concubines van de keizers van China.
Vele vrouwen hebben sindsdien de helende – en vitaliserende werking van het yoni ei ervaren.

Lees meer