een workshop over schuld en schaamte

In deze workshop ga je jezelf bevrijden!
Je gaat aan de slag met 2 gevoelens die we vaak heel lastig vinden: schuld en schaamte.
Deze gevoelens kunnen ons (ongemerkt) namelijk zó in bezit hebben genomen, dat we ons leven ervaren als een gevangenis.
Overigens klinkt dat wellicht zwaarder dan dat het is. Humor en diepgang wisselen elkaar af. Net als de theorie en alle oefeningen. Want we werken ervaringsgericht: veel doen en samen aan de slag. In een kleine groep.

Tijdens de twee dagen leer je jezelf vrij te spreken van jouw tralies. Dat werkt als volgt: als je gevoelens van schuld en schaamte op een gezonde manier leert hanteren ben je vrij je eigen leven vorm te geven naar jouw keuze. Zo is de vrijspraak een bevrijding voor jezelf en voor de mensen met wie je leeft en werkt. Deze workshop is mede gebaseerd op het werk van Piet Weisfelt.

reacties van deelnemers:
“Ik geef deze training een 9! Ik vond beide dagen echt heerlijk: de mensen, de afwisseling van diepgang, plotse tranen omdat je een kern raakt naar lachen en ontlading. Het dansen in de ruimte en de energie die los komt. De kracht van de training zit er ook in dat Annemiek tijdens de training laat ontstaan wat nodig is op het moment.”.
Virve Biermans, mei 2023

“Deze training heeft me geleerd dat schaamte en schuld twee thema’s zijn die eigenlijk een belangrijke rol in mijn leven spelen, en dat wist ik niet. Dus dat was een belangrijk inzicht voor me.
Ik dacht bij aanvang van de training: leuk om 2 dagen in training te gaan met Annemiek en we vinden wel een weg met die thema’s, maar uiteindelijk bleken het 2 thema’s te zijn die echt een grote rol in mijn leven spelen. Dus dat was een schot in de roos!”.

Floor Hoogeboom, mei 2023

data: 14 en 15 November 2023
tijd: maandag 10u tot dinsdag 17u
locatie: Hoevnix, Kanaaldijk 2, Hollandsche Rading
trainers: Annemiek Streng
kosten: €595

Aanmelden

Meer informatie?
Laat hier een bericht achter of stuur mij een mail