Van denken naar voelen

In onze westerse maatschappij zijn we ontzettend goed geworden om ons hoofd te gebruiken. We zitten hele dagen achter de computer en verrichten veel denkwerk. Maar al dat denken heeft soms tot gevolg dat we vast komen te zitten in ons hoofd en in cirkeltjes gaan denken. We zijn als het ware ‘wandelende hoofden’ geworden. En in de tussentijd raken we steeds verder verwijderd van wat ons gevoel ons eigenlijk zegt.

Daar hangt echter een prijskaartje aan. Want door niet te voelen, leef je eigenlijk maar half. En dat heeft gevolgen voor je relaties, je werk en de mate van plezier die jij kunt ervaren. In onze coaching komen we dan ook steeds meer mensen tegen die worstelen met de vraag: wat voel ik eigenlijk? Wat wil ik nou echt?

Om echt te voelen dat je leeft, is het nodig om weer in contact te komen met je lijf. Dat is waar gevoel wordt opgeslagen. Niet alleen gevoelens als angst, boosheid en verdriet, maar ook gevoelens van plezier, blijdschap, levenslust en passie.

In deze training ga je terug naar de basis van voelen: letterlijk, in je lijf. Je leert je weer bewust te worden van de signalen, neigingen en emoties die in jouw lijf aanwezig zijn, en hoe je daar goed mee om kunt gaan. Je leert contact te maken met wat voelen werkelijk is, om vervolgens terug met je hoofd bewust te kunnen besluiten wat je ermee wilt doen.

Naast de nodige theorie werken we in deze workshop vooral met veel lijfwerk, zodat het leven letterlijk weer voelbaar wordt. Kortom: van denken naar voelen.

data: 3 en 4 februari 2020
tijd: start 3 februari 10u, einde 4 februari 17u
locatie: De Hoorneboeg, Hilversum
trainers: Annemiek Streng en Ninouk Hehenkamp
kosten: €595 ex btw (particulier tarief)
€795 ex btw (zakelijk tarief)
aanmelden

meer informatie? Mail of bel 06 215 3586