Woman in Circle

“De vrouwencirkel roept. Ze is belangrijk want het vrouwelijke in onszelf wil zich ontvouwen. Ze wil draaien en cirkelen en uiteindelijk spiralen om zich te verbinden met het hart van de aarde. In het licht van de maan ontmoeten we en kijken haar diep in de ogen: wat betekent zij voor mij, hoe kan ik haar in het dagelijkse inbrengen. Welke wijsheid klinkt er in mijn binnenste wanneer ik het licht van de maan in mij laat schijnen. Hoe kan ik het vrouwelijke in mijzelf in het dagelijkse inbedden, haar kracht wil er zijn. Ze roept, ze draagt uit, ze danst. Als de weerspiegeling van het maanlicht op een donker meer in de nacht. Ik wil me aansluiten, mee in deze beweging. Het is tijd mijn eigen vrouwelijke weten wakker te laten worden in een cirkel met andere vrouwen. Zodat ze groeien kan en langzaam haar beweging de wereld in kan maken.”
Ontmantel de zachte kracht van je vrouwzijn.

Wat we gaan doen:
We trainen ons lichaam vanuit het oude weten van de Dao, aangepast aan ons vrouwelijk lichaam: zacht en uitnodigend, openen en sluiten. En we laten ons leiden vanuit de oude stroom van het Sjamanisme. En daarmee maken we het diepe weten in onszelf wakker.
Langzaamaan kom je meer in contact met je eigen sexualiteit, jouw universele levensenergie.

Kom naar de cirkel en ervaar de speelse sprankeling van jouw vrouw zijn. Het is een vrouwelijk weten, een lichtheid die voortkomt uit plezier en verbinding.
En daarmee opent zich meer bewegingsruimte, wijsheid en joy in je leven.

Praktisch:
We komen met 12 vrouwen bij elkaar, exclusief Lise en Annemiek
De training bestaat uit 7 losse dagen
Data:
2020:
17 oktober, 12 november, 3 december,
2021
14 januari, 11 februari, 18 maart, 15 april
Prijs: €1195 inc btw, particulier tarief. Zakelijk €1195 ex btw.
Voor een maaltijd wordt gezorgd.
Tijd:
14.00uur – 20.00uur
Locatie
Trainers: Annemiek Streng en Lise Schimmel
Nog nader te bepalen locatie in de randstad.