Coaching

Iedereen heeft momenten in zijn of haar leven waarop het niet meer lijkt te stromen. Periodes waarin onrust, verdriet, somber zijn, boosheid of je onmachtig voelen lijken te overheersen. Het kan zich uiten in piekeren, hartkloppingen, vermoeidheid, woedeaanvallen, energieverlies of slecht slapen. Je kunt het merken op je werk, twijfels hebben over de toekomst of aan relaties die steeds oppervlakkiger worden.
Je bent gestopt met voelen, met leven

Het is juist op die momenten dat ik je kan helpen.

Tijdens de coaching starten we met te onderzoeken wanneer jij ervaart dat het niet gaat zoals je zou willen. En je weet niet hoe dat te veranderen.
Jij ontdekt welke oude, vaak onbewuste, gedragspatronen daaraan ten grondslag liggen. Patronen die jou nu niet meer dienen, maar die je niet voor niets ooit hebt aangeleerd.
Ben je je eenmaal bewust van jouw patronen, dan kun je ze ook in je lijf gaan herkennen. Leren voelen. Letterlijk: kramp in je schouders, buikpijn, druk op je borst, wiebelende benen, hoofdpijn.
Op het moment dat je de reacties voelt in je lijf, kun je aan de slag met wat er nodig is om het weer te laten stromen. Je ontdekt wat jou te doen staat om verandering te brengen in jouw leven. Andere gedragspatronen aanleren, opgeslagen oude gevoelens (vaak boosheid of verdriet) verwerken en af laten vloeien.

Ben jij iemand die erg in zijn of haar hoofd zit en is het voor jou moeilijk om bij je gevoelens te komen dan kan het helpen om te starten met bodywork: ik ga dan op zoek naar de blokkades in jouw lichaam en begin met die energetisch af te laten vloeien. Klinkt ingewikkelder dan het is en het is zeer effectief!

Kortom, samen gaan we aan de slag. Met gesprekken, lichaamsgericht werken, ademhaling- en ervaringsgerichte oefeningen of bodywork.
Soms met het stimuleren van je intuïtie, met een reading, of met een sjamanistische journey onder begeleiding van de drum.
Altijd met uitleg en ondersteunende theorie.
Alles erop gericht om jou verder te helpen zodat jij weer gaat leven in plaats van overleven

Aanmelden

Meer informatie?
Laat hier een bericht achter of stuur mij een mail