Coaching

Ken je het gevoel van onrust? Niet tot jezelf kunnen komen? In de relatie vaak ervaren dat je niet ‘jezelf’ bent geweest, niet echt in contact? Je realiseren dat er weer een dag voorbij is waarop je niet hebt genoten? Dat je teveel in je hoofd zit en niet echt voelt?

Zo binnen zo buiten. Wat er in je lijf aan de hand is, manifesteert zich in jouw leven.

In ons lichaam ligt een schat aan informatie opgeslagen waar we vaak geen contact mee hebben. We leven voor een belangrijk deel van de tijd vooral in ons hoofd, wat betekent dat zo’n 90% van ons lichaam onbemand of onbevrouwd is. We gebruiken het een groot deel van de tijd slechts om ons brein van A naar B te verplaatsen.

Terwijl ons lichaam de enige plek is op aarde waar we werkelijk thuis kunnen komen en zijn. Vanuit werkelijk ‘thuis zijn’ kunnen we in verbinding zijn met onszelf en vandaar uit met de ander.

Wat gebeurt er als jij jouw aandacht richt op je lichaam? Niet op de buitenkant, maar binnen in jou? Hoe goed ken jij je lichaam? Waar ervaar je ruimte? Zit je goed in je vel? Kun je (voldoende) voelen?

Veel van mijn clienten komen met klachten waarmee het lichaam iets duidelijk wil maken. Samen gaan we op zoek naar de wijsheid van jouw lichaam. Hands on. Letterlijk.

Ik werk ook met mensen die bewust het potentieel en de wijsheid van het lichaam willen kunnen inzetten en dit verder willen ontdekken. Met gesprekken, lichaamsgericht werken, met (ademhaling)oefeningen en/of bodywork, met het stimuleren van de intuïtie, of met een reading en geleide meditatie kijken we wat er werkelijk speelt en komen we tot de kern: heling van jouw hele systeem.

Meer aanbod
Vitaliteit op de werkvloer

Meer informatie? mail of bel +316 21 55 35 86