Testimonials

Haar bijdrage met workshops en individuele gesprekken aan ons interne programma TheoryU Experience leidt altijd tot een beweging. Dit heeft voor mij alles te maken met haar open blik, deskundigheid en energie om het hoogste potentieel uit zichzelf te halen en daarmee uit een ander.

Jeroen Ankersmit
Voorzitter directie MBO College Hilversum
Domeinregisseur Media en ICT ROC van Amsterdam en Flevoland

————————————————————

Ik heb Annemiek leren kennen als een hele integere vrouw. Door haar scherpe waarnemingsvermogen en subtiliteit heb ik met volle bewustzijn mijn trauma´s kunnen verwerken. Annemiek heeft enorm goede intuïtie, voelt aan wat er nodig is en stemt af op mij als cliënt. Wanneer het nodig is is ze daadkrachtig en duidelijk.

De therapie heeft mij gebracht dat ik meer in mijn eigen lijf kan wonen, in verbinding ben met mezelf en daardoor ook makkelijker kan verbinden met mensen om mij heen.
Het proces dat we zijn gestart voelt als een samenwerking en ik kijk uit naar het vervolg
.

Lisanne Stenekes
Gespecialiseerd in meiden en jonge vrouwen
www.expertisecentrumstenekes.nl

————————————————————-

“Ik heb de grenzentraining heel goed ervaren. De 2 dagen waren een prachtige reis, waarbij ik mijn doelen zeker bereikt heb met 2 fantastische coaches. Het was een prachtige locatie en alles was heel goed verzorgd. Een ervaring om nooit meer te vergeten en handvaten voor de toekomst”.
Lisa de Haas, april 2021

“Heel fijn deze grenzentraining! Door de verschillende oefeningen ga je eigenlijk het hele grenzen spectrum af. Dit heeft enorm geholpen. Soms sloot een oefening niet goed bij me aan, maar er was dan al snel weer een nieuwe oefeningen waar ik heel veel uit kon halen”.
Robert-Jan van de Velde, april 2021