Het verhaal van Edith Veltman-Lankhorst

Annemiek leerde ik kennen toen zij in beeld was achter de camera, naast dat zij zich achter de schermen aan het heruitvinden was en nieuwe inzichten inbracht in dat waar ze mee bezig was. Ook ik was toen op onderzoek naar mijn diepere bewustzijn, de kracht en toepasbaarheid hiervan, echter ik was me minder bewust van het feit dat ik dat ook voor het oog van Annemiek deed. Zo gaf ze mij links en rechts wat inzichten en groeide onze verbinding.

Zij heeft mij ooit het woord synchroniciteit uitgelegd en toen dacht ik ja dat herken ik, mooi. Maar door op meerdere voor mij cruciale momenten ineens in beeld te komen door een belletje of appje, gevolgd door een wandeling, gesprek en/of reading, kwam ik binnen enkele minuten tot de essentie van wat ik te doen had. Door deze ervaringen heeft ze mij synchroniciteit laten doorleven en mij op mijn diepere bewustzijn laten vertrouwen. Het woord dat in mij opkomt is “magisch”.

Als ik terugblik op de meest waardevolle inzichten die ik kreeg in de ontmoetingen met Annemiek, dan kwam dat door de toegankelijke wijze van het dieper aanspreken van mijn bewustzijn. Op dusdanig heldere wijze die mij hielp om het in richting of actie om te zetten voor mezelf. Mijn dankbaarheid is groot.

Edit Veltman-Lankhorst
HR Manager Microsoft