Trainingen

Individuele trainingen 

Dit is mijn grens – omgaan met boosheid, grenzen en conflicten. Deze training is voor mensen die beter om willen gaan met grenzen en conflicten, privé én op de werkvloer. Alle niet aangegeven grensoverschrijdingen kunnen leiden tot gebrek aan vitaliteit, hartkloppingen, burn-out, depressie, oppervlakkige relaties, ruzie of woede-uitbarstingen.
Echt contact maken en je eigen – en andermans grenzen en conflicten functioneel hanteren, kun je heel goed leren en oefenen.
Kom naar deze training en leer over jouw grens. Alleen dan kun je voluit leven!

Lees meer…

Eindelijk vrij! – een workshop over accepteren, vergeven en loslaten.
Een workshop waarin je op zoek gaat naar hoe jij los kan laten. Je gehechtheid aan jouw verhaal, het verhaal waarin jij het idee hebt dat een ander jou iets zou hebben aangedaan. Dat idee kan waar zijn of niet, zolang je jezelf daaraan vast blijft klampen ben je niet vrij!
Dus kom naar deze training en bevrijd jezelf!

Lees meer…

sisterhood – Er bestaat een gezegde: ‘vrouwen tanken bij de vrouwen en rijden met de mannen’. In deze training ga je ervaren wat het betekent echt gedragen en gesteund te worden door andere vrouwen. Om te helen en thuis te komen in de bedding van sisters.

Lees meer…

Chi Kung – Leer je eigen lichaam kennen.
Ontdek hoe je door Chi Kung te trainen, jouw eigen wijsheid aanboort en steeds vitaler wordt.
Investeer in het ontdekken van jouw innerlijk landschap.

Lees meer…

 

Team trainingen 

De toenemende complexiteit van onze samenleving en de snelheid waarmee die voortraast vraagt om een andere vorm van samenwerking tussen mensen. De oude, reactieve werkwijzen voldoen niet meer. Afhankelijk van de grootte van het team of het thema dat speelt, werk ik alleen of in samenwerking met mensen die dezelfde (aanvullende) werkwijze hebben als ik. Met de uiteindelijke missie om, met elkaar, organisaties helend te maken. Organisaties vitale, bruisende, inspirerende plekken te laten zijn waar eenieder wordt uitgenodigd en uitgedaagd dat te doen waar ie goed in is.

Lees meer…

______________________________________________________