een workshop over acceptatie, vergeven en loslaten

Een workshop waarin je op zoek gaat naar hoe jij los kan laten. Je gehechtheid aan jouw verhaal, het verhaal waarin jij het idee hebt dat een ander jou iets zou hebben aangedaan. Dat idee kan waar zijn of niet, zolang je jezelf daaraan vast blijft klampen ben je niet vrij!

Dus kom naar deze training en bevrijd jezelf!

Hoe doen we dat?
Door te onderzoeken waar je gehechtheid vandaan komt, door te onderzoeken hoe jouw leven eruit gaat zien als je die gehechtheid zou loslaten.
Hoe jouw leven eruit gaat zien als je gaat accepteren wat er nu is.
Vandaar uit kan je gaan onderzoeken wat er voor in de plaats zou kunnen komen en opent zich een weg om jouw verlangen vorm te geven.

Jouw weg naar vrijheid!

reacties van deelnemers:
“Ik geef deze training een 9! Ik vond beide dagen echt heerlijk: de mensen, de afwisseling van diepgang, plotse tranen omdat je een kern raakt naar lachen en ontlading. Het dansen in de ruimte en de energie die los komt. De kracht van de training zit er ook in dat Annemiek tijdens de training laat ontstaan wat nodig is op het moment.”.
Virve Biermans, mei 2023

“Deze training heeft me geleerd dat schaamte en schuld twee thema’s zijn die eigenlijk een belangrijke rol in mijn leven spelen, en dat wist ik niet. Dus dat was een belangrijk inzicht voor me.
Ik dacht bij aanvang van de training: leuk om 2 dagen in training te gaan met Annemiek en we vinden wel een weg met die thema’s, maar uiteindelijk bleken het 2 thema’s te zijn die echt een grote rol in mijn leven spelen. Dus dat was een schot in de roos!”.

Floor Hoogeboom, mei 2023

data: 19 en 20 maart 2024
tijd: dinsdag 10u tot woensdag 17u
locatie: Hoevnix, Kanaaldijk 2, Hollandsche Rading
trainers: Annemiek Streng
kosten: €595

Aanmelden

Meer informatie?
Laat hier een bericht achter of stuur mij een mail