Vrouwencirkels en inwijding in het Yoni eitje

Woman in Circle 
De vrouwencirkel is een oeroud medicijn. Wanneer je je verbindt met de kracht van de cirkel, stap je in het ervaren van het yin, in de diepte van je vrouwelijk weten. Je wordt uitgenodigd je eigen lichaam steeds bewuster te zijn, om de essentie van je vrouw zijn verder te ontsluiten. En dat gaat hand in hand met spiritueel bewustzijn.
Tijdens de bijeenkomsten ontdek en ontgin je je vrouwelijkheid, doe je oefeningen afgestemd op het vrouwenlichaam zodat jij kan thuiskomen in je eigen vrouw zijn.

Lees meer…

Inwijding in het gebruik van het Yoni eitje
De inwijding in het gebruik van het yoni eitje is een sacred cemerony. De traditie van dit gebruik gaat terug in de tijd tot aan de concubines van de keizers van China.
Vele vrouwen hebben sindsdien de helende – en vitaliserende werking van het yoni ei ervaren. Tijdens deze dag stap jij in deze traditie: het eren van je vrouwelijke sexualiteit.

Lees meer…

Vrouwen zweethut
Een zweethut is een oeroude ceremonie van vele stammen op aarde. Als je de zweethut ceremonie ingaat zeg je ja tegen het oorspronkelijke. Het echte, de essentie. De duisternis, de gloeiende stenen, de stoom, je spirit.
Het is een ceremonie vol intentie en schoonheid. De hut is als de schoot van moeder aarde. Veilig, koesterend onder de sterren. Verbonden met de oer elementen: aarde, water, lucht en vuur. En het brengt in verbinding met wat is vanuit je diepe kern. Vraagt je er niet omheen maar vol in de ervaring te gaan.

Lees meer…